RETOURNEREN


Hoewel wij graag zouden willen beweren dat je bij Fancy Bird Fashion onmogelijk een miskoop kan doen, beseffen we ook dat we wel realistisch moeten blijven. Retourneren is daarom ook geen probleem.

RETOURADRESHet adres waar je naar kunt retourneren is:
Fancy Bird Fashion
Nieuwstraat 156
3201 EE Spijkenisse

ONLINE AANKOPENItem(s) die online aangeschaft zijn kun je binnen 30 dagen mits het item ongedragen, ongewassen en onbeschadigd is na ontvangst van je bestelling retourneren (op eigen kosten en in de originele verpakking) naar het bovenstaand adres. Daarnaast mag er geen make-up op zitten en dienen de labels nog aan het item bevestigd te zijn. Mochten wij een item retour ontvangen die hier niet aan voldoet, dan kunnen we deze helaas niet retour accepteren. Uiteraard mag je het item weer op komen halen in onze boutique in Spijkenisse of zullen we opnieuw verzendkosten in rekening brengen om het item naar je terug te sturen.
Vergeet niet de pakbon bij te voegen en hierop te vermelden welk item je wilt retourneren. Je ontvangt de pakbon via de mail in de bijlage! De pakbon ontvang je dus niet meer bij je pakketje. Woon je in de buurt van Spijkenisse en heb je zin om langs te komen in onze boutique? Je kunt je online aankopen ook terugbrengen of ruilen in onze winkel. Wanneer je je retour inlevert in de winkel, krijg je het bedrag binnen 7 werkdagen op je rekening teruggestort.
Wanneer je je retour opstuurt, bewaar dan altijd je Track&Trace bonnetje totdat je retour verwerkt is! Als wij jouw retour hebben ontvangen zullen wij het bedrag binnen 7 werkdagen terugstorten op jouw rekeningnummer waarmee jij je order hebt betaald.
Zodra wij jouw retour hebben ontvangen en binnen 7 werkdagen na aankomst hebben verwerkt, sturen wij jou een creditnota per mail. Je kunt dan het geld binnen die 7 werkdagen op je rekening of creditcard verwachten.

RETOURVOORWAARDEN De kosten van retourzending zijn voor de klant.
 Het artikel mag niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn. De labels dienen aan het artikel bevestigd te zijn.
 Pas op met make-up: een artikel met make-up vlekken wordt niet retour genomen.
 Bestellingen die buiten de retourtijd van 30 dagen vallen worden niet retour genomen.
 Er wordt geen was garantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn op eigen verantwoordelijkheid.
 Oorbellen mogen vanwege de hygiëne niet geruild of geretourneerd worden.
 Bikini’s & swimsuits zonder plakstrip worden vanwege hygiëne niet retour genomen. WINKEL AANKOPEN
Item(s) die in de winkel zijn aangeschaft kunnen binnen 8 dagen geretourneerd worden in onze winkel in Spijkenisse. Je krijgt hier geen geld terug, maar kan je je aankoop ruilen voor een ander item, of een tegoedbon die 3 maanden geldig is.

RUILEN


Toch liever een andere maat? Dan kun je ook een item ruilen voor een andere maat.

ONLINE AANKOPEN


Het is mogelijk om binnen 30 dagen na ontvangst jouw bestelling terugsturen naar bovenstaand adres. Vergeet niet deze pakbon bij te voegen en te vermelden welk artikel je wilt omruilen. Je ontvangt de pakbon via de mail in de bijlage! De pakbon ontvang je dus niet meer bij je pakketje. Wanneer wij jouw retour ontvangen hebben, wordt het artikel (wanneer voorradig) binnen 10 werkdagen omgeruild. Mocht het artikel niet binnen 10 werkdagen op voorraad komen dan zijn wij genoodzaakt het bedrag te crediteren.
Woon je in de buurt van Spijkenisse en heb je zin om langs onze Boutique te komen? Je kunt jouw bestelling in de winkel ruilen (wanneer voorradig).

WINKEL AANKOPEN


Item(s) die in de winkel zijn aangeschaft kunnen binnen 8 dagen geretourneerd worden in onze winkel in Spijkenisse. Je krijgt hier geen geld terug, maar kan je je aankoop ruilen voor een ander item, of een tegoedbon die 3 maanden geldig is.

MEER INFO?Je mag ons altijd mailen indien je vragen hebt. We zijn bereikbaar op info@fancybirdfashion.nl